CNC termékek
VEZÉRLŐK
SZERVÓHAJTÁSOK
MOTOROK
TÁPEGYSÉGEK
ETHERCAT I/O MODULOK
MÉRŐRENDSZEREK
LÉPTETŐ HAJTÁSOK
LÉPTETŐ MOTOROK
Termékkatalógus
Letöltések
+
Az NCT alaptevékenysége a CNC vezérlők és hajtástechnika (szervohajtások és szervomotorok) fejlesztése és gyártása, az NCT termékek beépítése az ügyfelek igényének megfelelően CNC eszterga- és marógépekbe, köszörűkbe, egyéb szerszámgépekbe.
Az NCT magas minőségű CNC vezérlők, szervohajtások, motorok, tápegységek, mérőrendszerek, léptető hajtások, léptető motorok és EtherCAT I/O modulok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Az NCT termékek gyártása során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, és kimagasló teljesítményt, megbízhatóságot és pontosságot nyújtunk az ügyfeleinknek.
Az NCT CNC vezérlők lehetővé teszik a precíziós és hatékony munkavégzést a CNC gépekben. A vezérlők fejlett funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a programozhatóságot, a többtengelyes mozgást és a pontos pozícionálást. Ezáltal a felhasználók magas szintű pontosságot és termelékenységet érhetnek el a munkafolyamatok során.
A szervohajtások és motorok szintén a legújabb technológiát alkalmazzák az NCT termékpalettájában. Ezek a megbízható és erőteljes hajtások lehetővé teszik a precíziós mozgást és a gyors válaszidőt. A szervohajtások és motorok széles választéka áll rendelkezésre, hogy megfeleljenek az különböző ipari alkalmazásoknak.
Az NCT tápegységek stabil és megbízható energiaellátást biztosítanak a rendszerek számára. Kiváló minőségű elektronikával és hatékony energiafelhasználással rendelkeznek, ami hosszú élettartamot és megbízható működést eredményez.
A mérőrendszerek az NCT termékpalettájának fontos részét képezik, és segítenek a pontosság és a minőség ellenőrzésében. Az NCT mérőrendszerek magas felbontással, gyors adatgyűjtéssel és megbízható eredményekkel rendelkeznek, amelyek kulcsfontosságúak az ipari mérésekben és minőségellenőrzésben.
Az NCT léptető hajtások és léptető motorok ideális megoldást jelentenek a precíziós pozícionálási és mozgási alkalmazásokhoz. A léptető hajtások és motorok rendkívül pontos és megbízható működést nyújtanak, és széles körben használhatók az automatizálás területén.
Az EtherCAT I/O modulok a kommunikáció és az adatgyűjtés hatékony eszközei. Az NCT EtherCAT I/O modulok segítségével a felhasználók képesek az adatok gyors és megbízható továbbítására, és lehetővé teszik a komplex ipari rendszerek egyszerűbb kezelését és vezérlését.
Cégünk termékei magas minőséget, innovációt és megbízhatóságot képviselnek az ipari automatizáció terén. Bármilyen ipari alkalmazáshoz, ahol a pontos vezérlés és a megbízható működés elengedhetetlen, az NCT termékei kiváló választást nyújtanak.
Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.