Gépszolgáltatások
BetanításA betanítás alapszolgáltatásként jár az NCT termékeihez. A betanítás időtartama 1, 2 vagy 3 nap is lehet, attól függően, hogy milyen a kezelő vagy technológus előképzettsége, vagy mekkora a feladat nagysága. A betanítást nem feltétlenül egymást követő napokon tartják meg technológus kollégáink. Hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy az első betanítási napon tanultak megértésére és gyakorlására szükség van néhány köztes napra, mert így a következő betanítási napon tanultak, sokkal érthetőbbek és hosszú távon eredményesebben elsajátíthatóak lesznek a felhasználók számára. Lehetőség van további egy-egy nap megrendelésének, de a nagyobb képzettség elsajátítására az NCT Akadémia oktatóbázis tanfolyamait javasoljuk (nctakademia.hu).

VECTOR szoftver értékesítése, telepítése és oktatása
EdgeCam szoftver értékesítése, telepítése és oktatása
Eseménynaplózás kiépítése
NCT vezérlők kezelésének és programozásának oktatása. Technológiai tanácsadás.


Gép áttelepítésAz NCT, több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik forgácsológépek áttelepítésével kapcsolatos feladatok megoldásában. Vállaljuk a gépek bontásától az új telepítési helyen történő üzembe-helyezésig történő folyamatának szervezését és lebonyolítását biztosítással. Az áttelepített gépnek nincs méret, és távolság korláta. A szolgáltatás vállalásának minimális feltétele, hogy az újra üzembehelyezett gép már NCT vezérléssel legyen szerelve.


TechnológizálásAz NCT-nél lehetőség van az NCT vezérlésű szerszámgépeket komplett technológizálással, készülékezéssel és felszerszámozással megvásárolni. Vállaljuk a termeléshez legmegfelelőbb szerszámgép kiválasztását; az előgyártmányt rögzítő készülék tervezését, legyártatását és szerszámgéphez illesztését; a megmunkáláshoz szükséges szerszámok és szerszámtartók kiválasztását és beszerzését, és a legtermelékenyebb technológia programozását; a betanítást; és a teljes folyamat dokumentálását.


FelszerszámozásAz NCT-nél lehetőség van az NCT vezérlésű szerszámgépeket komplett felszerszámozással megvásárolni. A felszerszámozás kiválasztásánál szívesen segítenek Önöknek az NCT technológus kollégái. A felszerszámozás tartalma lehet szerszám, szerszámtartó, munkadarab rögzítő egység, vagy minden más, ami a munkadarab legyártásához szükséges.


Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését kérem, keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!Elérhetőségeink:Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.