Pályázatírás

Egy sikeres gyártó cég működéséhez, további fejlődéséhez nagy, olykor nélkülözhetetlen segítség a pályázatokon megszerezhető pluszforrás. A pályázatírás kulcsfontosságú a gyártó cégek számára akár új cégként a piacra történő belépéshez, vagy akár a már megszerzett erős piaci pozíció megtartásához! Cégünk nagy hangsúlyt fektet a projekt menedzsment szolgáltatására, hiszen a kialakított és elnyert támogatási projektek lebonyolítása minden ügyfelünk részéről igényként jelentkezik.

Az uniós pályázatírás folyamata:

A pályázatoknak számtalan formai és tartalmi előírásnak kell megfelelnie, amelyek pályázatonként változóak, azonban ezeknek megfelelni már a mi feladatunk. Büszkék vagyunk arra, hogy stabil és kiváló eredményekkel rendelkezünk az uniós pályázatírás területén is. Bár a pályázatokat valóban meg kell írni, ennyiben nem merül ki pályázatírás, különösen az uniós pályázatok esetében. Hogy Ön jobban lássa uniós pályázatírás szolgáltatásunkat az alábbiakban összefoglaljuk azt a folyamatot, amelynek a végén hozzájuthat a vissza nem térítendő vagy feltételesen vissza nem térítendő uniós forrásokhoz.

A pályázatírást megelőzően egy általános felmérést végzünk a vállalkozásával kapcsolatban. Ezt követően egy tanácsadás keretében felmérjük, előminősítjük, hogy cége számára milyen pályázati konstrukció a legalkalmasabb, milyen pályázati kiírásokon milyen feltételek mellett tud indulni vállalkozása. Lehetőség van arra, hogy felmérjük igényeit, megállapítsuk, hogy mire van szüksége (például esetenként milyen külső szakemberre) annak érdekében, hogy az Ön pályázatán belül sikeres projektet valósíthasson meg.

Ezt követi a tulajdonképpeni pályázatírás. Összeállítjuk a pályázati anyagot az Öntől és a szakértőktől bekért információk felhasználásával, majd ezt pályázati formába öntjük. A pályázatírás fontos fázisa, amikor az összeállított és megírt pályázattal a kezünkben egy utolsó egyeztetésen Ön eldöntheti, hogy megfelel-e a termék az elképzeléseinek. Amennyiben elégedett, előírás szerűen beadjuk a hibátlan pályázati dokumentációt (pályázati adatlapot és különböző csatolmányait).

Ezzel általában még nem ér véget az uniós pályázatírás folyamata, hiszen a legtöbb esetben szükség van hiánypótlásra, ami természetesen sikerdíjas pályázatírás szolgáltatásunk része. Ezek után Önnek már csak ki kell várnia a döntést, nyert-e a pályázata. Amennyiben pályázata nyert, úgy a támogatási szerződés megkötésekor is rendelkezésére állunk, hogy Ön minél kevesebb időveszteséggel juthasson hozzá az elnyert forráshoz.Pályázatírónk várja a fejlesztésekre nyitott hazai vállalkozások jelentkezését uniós pályázatírás szolgáltatásunkra!

Pályázati információs lap letöltése


Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.