Képviseletek

CSEHORSZÁG


HORVÁTHORSZÁG


LENGYELORSZÁG


LETTORSZÁG


NÉMETORSZÁGOROSZORSZÁG


ROMÁNIA


SZLOVÁKIA


UKRAJNA


USA


BRAZIL


TÖRÖK


+
Cégünk nemzetközi jelenléttel büszkélkedhet, hiszen több országban is képviselettel rendelkezünk, hogy ügyfeleinknek szerte a világon kiváló támogatást nyújthassunk. Az NCT CNC Gépek hálózata terjed Csehországtól az Egyesült Államokig és Brazíliáig, számos európai országot, valamint az USA-t és Dél-Amerikát lefedve.
Képviseleteink megtalálhatók Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Lettországban, Németországban, Oroszországban, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Törökországban. Partnereink szakértő csapattal rendelkeznek, hogy biztosítsák az NCT CNC gépekkel rendelkező ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú támogatást.
A CNC gépek karbantartása és szervizelése kiemelkedő fontosságú a termelés folytonosságának és a gépek optimális működésének biztosítása érdekében. Képviselőink nemcsak a gépek értékesítésekor állnak ügyfeleink rendelkezésére, hanem szaktudásukkal és tapasztalatukkal segítik azokat a gépek karbantartásában és javításában is.

Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.