CNC esztergagépek
Síkágyas
Ferdeágyas
Ellenorsós
Y tengelyes
Hosszeszterga
Függőleges tengelyű
Kiegészítők
Speciális kivitelű
Felújított-újjáépített
Keresés
Katalógus
+
Az NCT CNC esztergagépei széles választékban állnak rendelkezésre, beleértve a síkágyas, ferdeágyas, ellenorsós, Y tengelyes, hosszeszterga és függőleges tengelyű típusokat is. Ezek a gépek kiemelkednek a megbízhatóságukban, pontosságukban és hatékonyságukban.

A síkágyas esztergagépek ideálisak a közepes és nagy méretű munkadarabok precíz megmunkálásához. A ferdeágyas esztergagépek kiválóan alkalmasak a bonyolult alakú vagy hajlított munkadarabok megmunkálására. Az ellenorsós esztergagépek nagy pontosságot és stabilitást nyújtanak a nehezen megmunkálható anyagok esetében. Az Y tengelyes esztergagépek lehetővé teszik az egyidejűleg történő többtengelyes megmunkálást, ami hatékonyabbá teszi a gyártási folyamatokat. A hosszesztergák hosszú munkadarabok precíz megmunkálásához kínálnak optimális megoldást. A függőleges tengelyű esztergagépek pedig lehetővé teszik a függőleges irányú megmunkálást, ideálisak a mély furatok készítéséhez.

Az NCT CNC esztergagépei kiváló minőségű alkatrészekből és a legmodernebb technológiákból készülnek. A vállalat elkötelezett az ügyfelek elégedettsége iránt, és magas színvonalú szolgáltatást nyújt, beleértve a gépek telepítését, karbantartását és támogatását is.

Fedezze fel az NCT CNC esztergagépek széles választékát, és bízza rájuk a pontos és hatékony megmunkálási feladatokat. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtudja, hogyan segíthetünk vállalkozásának növekedni a megbízható és innovatív CNC esztergagépek segítségével.Töltse ki formunkat, hogy szakértőnk cégére szabott ajánlatot adjon Önnek. Vásárlás esetén most ingyenes hozzáférést biztosítunk myNCT dialógus programozási felületünkhöz!

Személy


Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.