Síkágyas
A síkágyas CNC esztergagépek olyan fejlett megmunkálóeszközök, amelyek nagy pontossággal és hatékonysággal végzik a nyersanyagok megmunkálását. Ezek a gépek széles körben használatosak a gyártóiparban, ahol nagy anyagleválasztással szükséges alkatrészeket, tengelyeket, csöveket és más jellemzően nagy átmérőjű, hosszú darabokat megmunkálni.
A síkágyas CNC esztergagépek magas megbízhatóságot és hatékonyságot nyújtjanak a megmunkálási folyamat során. A gépeken alkalmazott CNC számítógépvezérlés lehetővé teszi a nagyon finom és precíz munkavégzést, ami elengedhetetlen a minőségi alkatrészek előállításához. Az esztergagépek számos automatizált funkcióval rendelkeznek, amelyek maximalizálják a termelékenységet és minimalizálják az emberi beavatkozás szükségességét. Az opcióként rendelhető Teach-In kézikerék funkcióval lehetőség nyílik a CNC vezérlésű szerszámgép manuális kezelésére is.
A síkágyas CNC esztergagépek rendkívül rugalmasak, és képesek különböző anyagok megmunkálására. Az esztergagépek beállításai könnyedén módosíthatók a szükséges paraméterek és műveletek alapján, így a gyártók sokféle terméket gyárthatnak ugyanazon a gépen. A széleskörű opciózhatóságnak köszönhetően minden igényhez kiválóan illeszthetők.

Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.