Köszörűgépek
Síkköszörű gépek
Csúcsnélküli köszörűgépek
Kiegészítők
Palást köszörűgépek
Keresés
Katalógus
+
A köszörűgépek olyan eszközök, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az anyagok pontos és precíziós megmunkálásában. A köszörűgépek lehetővé teszik a munkadarabok pontos végmegmunkálását és a kívánt méretek, megfelelő felületi érdesség elérését.
Az NCT több féle megmunkálásra tud kínálni köszörűgépeket a felhasználási igényekhez mérten, legyen szó akár sík, palást vagy csúcsnélküli köszörűgépekről. Ezek a gépek rendkívül sokoldalúak, könnyen alkalmazhatók különböző munkadarabok megmunkálásához.
A legtöbb köszörűgépen köszörűkorong kerül használatra amelynek formára alakítását követően köszörülhető meg a megfelelő geometriai felület.
Ezen kívül a köszörűgépek szintén fontos szerepet játszanak a javító munkákban és az alkatrészek újraélezésében. Például a köszörűgépek segítségével a szerszámok, kések vagy pengék élessége hosszan őrizhető, így élettartamuk megnövekszik.
Az ipari és asztalosműhelyekben egyaránt elterjedtek a különböző típusú köszörűgépek, amelyek kielégítik a különféle megmunkálási igényeket. A folyamatos technológiai fejlődés tovább növeli ezeknek a gépeknek a hatékonyságát és pontosságát, így továbbra is nélkülözhetetlenek a különböző iparágakban és műhelyekben. A megmunkálni kívánt darab típusától és a megmunkálás céljától függően az alábbi köszörű típusok közül választhat az NCT-nél: síkköszörű gépek, csúcsnélküli köszörűgépek, palást köszörűgépek.

Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.