Függőleges tengelyű
#30-as főorsó kúp
#40-as főorsó kúp
#50-as főorsó kúp
+
A függőleges tengelyű CNC marógép olyan számítógépvezérelt eszköz, amelyet főként fém, fa vagy más anyagok megmunkálására használnak. Az elnevezés arra utal, hogy a gép munkavégzése során a vágószerszám függőlegesen (lefelé vagy felfelé) mozog a munkadarabhoz képest. Ennek ellenére a gép asztala vízszintes elrendezésű, és a munkadarabot a gépasztalra rögzítik, míg a vágószerszám a függőleges tengely mentén mozog.
A CNC (Computer Numerical Control) vezérlés azt jelenti, hogy a gépet egy számítógép irányítja, amelynek segítségével pontosan beállíthatók a vágási paraméterek, például a sebesség, a mélység és az irány. Ez lehetővé teszi az összetett mintázatok és geometriák elkészítését a munkadarabokon.
A függőleges tengelyű CNC marógépeket számos iparágban használják, például gépgyártásban, repülőgép- és autóiparban, orvosi eszközök gyártásában, faiparban és sok más területen. Ezek a gépek nagy pontossággal és ismételhetőséggel képesek munkát végezni, és lehetővé teszik összetett alkatrészek gyors és hatékony előállítását.
Az NCT-nél 3 különböző kategóriájú függőleges tengelyű CNC marógépet kínálunk: 30-a, 40-es és 50-es főorsó kúppal rendelkezőket. A megfelelő illesztő kúp kiválasztása és beállítása fontos a gépi marási munkafolyamatok hatékonysága és pontos végrehajtása szempontjából, ezért az ön munkafolyamataihoz leginkább illeszkedő gép kiválasztásához forduljon szakértőinkhez.Töltse ki formunkat, hogy szakértőnk cégére szabott ajánlatot adjon Önnek. Vásárlás esetén most ingyenes hozzáférést biztosítunk myNCT dialógus programozási felületünkhöz!

Személy


Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.