CNC termékek
CNC termékek
VEZÉRLŐK
SZERVÓHAJTÁSOK
MOTOROK
TÁPEGYSÉGEK
ETHERCAT I/O MODULOK
MÉRŐRENDSZEREK
LÉPTETŐ HAJTÁSOK
LÉPTETŐ MOTOROK
Termékkatalógus
Letöltések
+
Az NCT alaptevékenysége a CNC vezérlők és hajtástechnika (szervohajtások és szervomotorok) fejlesztése és gyártása, az NCT termékek beépítése az ügyfelek igényének megfelelően CNC eszterga- és marógépekbe, köszörűkbe, egyéb szerszámgépekbe.
Az NCT 201 vezérlő WINDOWS CE vezérlő egysége (EHUxx) a képernyő mögött helyezkedik el. Az alap mutatóeszköz az érintőképernyő (touchscreen), de a rendelkezésre álló 4 db szabad felhasználású USB portra tetszőleges mutatóeszközt (egér, hanyattegér, touchpad) csatlakoztathatunk.
Az NCT hajtásrendszer egy tápegységből és tetszőleges számú szervoerősítőből és szervomotorból áll, minden szervoerősítőhöz egy motor csatlakozik. A rendszer az Európában szokásos feszültség szintek esetén nem igényel transzformátort. A kisebb tápegységekbe beépítettük, de a nagyobbaknál a hálózati fojtók külön egységet alkotnak.
Az NCT Kft-ben kifejlesztett és gyártott A és Ai sorozatú motorok elsősorban automata gépek, szerszámgépek precíziós hajtásaihoz készülnek. Különleges kialakításuk folytán alkalmasak a modern szerszámgépek által megkövetelt magas szintű dinamikus követelmények kielégítésére, hosszú élettartam mellett és karbantartási igény nélkül.
Copyright © 2014-2021 NCT Kft.