Szerviz és vevőszolgálat
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
NCT ONLINE SZERVIZ

+
Az NCT Zrt.-nél kiemelt fontosságot tulajdonítunk Ügyfeleink maximális kiszolgálásának, és szerszámgépeikkel kapcsolatos problémák esetén bármikor rendelkezésükre állunk. Cégünk büszkén rendelkezik magasan képzett szakembergárdával, akik az alábbi szolgáltatásokkal támogatják Önöket:
- NCT szerszámgépek és elektronika javítása, alkatrészellátása: Szerszámgépeik hibáját gyorsan és hatékonyan kezeljük, biztosítva a zavartalan termelést.
- HEIDENHAIN mérőrendszerek és vezérlő komponensek javítása: A magyarországi szakszervizünk szakértői gondoskodnak a HEIDENHAIN rendszerek precíz működéséről.
- HEIMATEC szerszámtartók szervizelése: Biztosítjuk a szerszámaink optimális állapotát a hatékony munkavégzés érdekében. Vevőszolgálatunk kiegészítő szolgáltatásokat nyújt az Ügyfeleinknek, hogy növeljük szerszámgépeik produktivitását és hosszú távú üzembiztos működésüket. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre:
- Szerszámgépek pontossági mérése: Renishaw XL-80 lézer interferméterrel végzett precíz mérés, ami jelentősen javítja a gépek teljesítményét.
- Szerszámgépek tesztelése: RENISHAW QC-10 körteszterrel végzett statikus és dinamikus tesztelés az optimális működés érdekében.
- Szerszám behúzó erő ellenőrzés: Marógépeken és esztergagépeken végzett pontos erőmérés a megfelelő munkafolyamatok biztosításáért.
- Főorsók és motorok rezgésdiagnosztikája: Megbízható ellenőrzés a gépek zavartalan működésének biztosításához.
- Megelőző karbantartás: Hatékony és időben történő karbantartás, ami meghosszabbítja a gépek élettartamát.
- Gép áttelepítés és szervezés: Professzionális szolgáltatás az áttelepítéshez és a gépek hatékony elhelyezéséhez.

Bízzon a NCT Szerviz és Vevőszolgálat tapasztalt csapatában, hogy szerszámgépeit mindig kiváló állapotban tudja tartani. Biztosítsa vállalkozásának sikerét a megbízható és hatékony megoldásokkal!

Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.