Szolgáltatások
Szerviz és Vevőszolgálat
Gépfelújítás

Gépfelújítás:


Tetszőleges CNC vezérlő cseréje NCT-re, NCT vezérlők felújítása (UPDATE, UPGRADE)
Hagyományos gépek átépítése CNC-re
Szerszámgépek komplett villamos és mechanikai felújítása, korszerűsítése
Ipari vezérlők cseréje, telepítése
RS232/USB átalakító és FEW (integrált PC) kiépítése
Páragyűjtő és hűtővízkezelő kiépítése
Hűtő és klíma beszerelése a vezérlőszekrénybe
Villamos szekrények aktív hűtésének pótlólagos kiépítése

CNC esztergagéphez kapcsolódó szolgáltatások:

Revolverfej csere
Átépítés meghajtott szerszámozásra
HEIMATEC álló és hajtott szerszámtartók értékesítése, szervizelése
Tokmány és patrontokmány csere
Hidraulikus, elektromos vagy pneumatikus működtetésű meghúzó cseréje
Nagynyomású hűtővízkezelés kiépítése
Szálvezető és rúdadagoló telepítése és szervizelése
Hidraulika tápegység cseréje, felújítása
Egyedi megoldások tervezése, legyártatása és kiépítése
EEN-320 és EEN-400 CNC esztergagép alkatrészek, gép minőségi cseréje

CNC maró-megmunkáló központokhoz kapcsolódó szolgáltatások:

CNC osztókészülékek és körasztalok telepítése és szervizelése
Munkadarab és szerszámbemérő tapintó telepítése, javítása, cseréje
Szerszámon keresztüli hűtés utólagos kiépítése
Nagyfordulatszámú motororsó beépítése
Egyedi megoldások tervezése, legyártatása és beépítése

Hagyományos szerszámgépekhez kapcsolódó szolgáltatások:

HEIDENHAIN mérőléc és kijelző kiépítése

Elérhetőségeink:

• Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 7.
• GPS: É 47° 30' 07,63" , K 19° 06' 59,11"
• Telefon: +36-1-467-63-00
• Fax: +36-1-467-63-09
• E-mail: nct@nct.hu

Gépbérlés
Betanítás

BETANÍTÁS, technológia:


A betanítás alapszolgáltatásként jár az NCT termékeihez. A betanítás időtartama 1, 2 vagy 3 nap is lehet, attól függően, hogy milyen a kezelő vagy technológus előképzettsége, vagy mekkora a feladat nagysága. A betanítást nem feltétlenül egymást követő napokon tartják meg technológus kollégáink. Hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy az első betanítási napon tanultak megértésére és gyakorlására szükség van néhány köztes napra, mert így a következő betanítási napon tanultak, sokkal érthetőbbek és hosszú távon eredményesebben elsajátíthatóak lesznek a felhasználók számára. Lehetőség van további egy-egy nap megrendelésének, de a nagyobb képzettség elsajátítására az NCT Akadémia oktatóbázis tanfolyamait javasoljuk (nctakademia.hu).

VECTOR szoftver értékesítése, telepítése és oktatása
EdgeCam szoftver értékesítése, telepítése és oktatása
Eseménynaplózás kiépítése
NCT vezérlők kezelésének és programozásának oktatása. Technológiai tanácsadás.

Elérhetőségeink:

• Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 7.
• GPS: É 47° 30' 07,63" , K 19° 06' 59,11"
• Telefon: +36-1-467-63-00
• Fax: +36-1-467-63-09
• Mobil: +36-30-948-16-05
• E-mail: technologia@nct.hu

Pályázatírás
Gép áttelepítés

Gép áttelepítés:


Az NCT, több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik forgácsológépek áttelepítésével kapcsolatos feladatok megoldásában. Vállaljuk a gépek bontásától az új telepítési helyen történő üzembe-helyezésig történő folyamatának szervezését és lebonyolítását biztosítással. Az áttelepített gépnek nincs méret, és távolság korláta. A szolgáltatás vállalásának minimális feltétele, hogy az újra üzembehelyezett gép már NCT vezérléssel legyen szerelve.

Amennyiben a fenti szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérem, keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségeink:

• Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 7.
• GPS: É 47° 30' 07,63" , K 19° 06' 59,11"
• Telefon: +36-1-467-63-00
• Fax: +36-1-467-63-09
• Mobil: +36-30-682-03-46
• E-mail: hibabejelentes@nct.hu
• Skype név: nct.hibabejelentes

Technológizálás

Technológizálás:


Az NCT-nél lehetőség van az NCT vezérlésű szerszámgépeket komplett technológizálással, készülékezéssel és felszerszámozással megvásárolni. Vállaljuk a termeléshez legmegfelelőbb szerszámgép kiválasztását; az előgyártmányt rögzítő készülék tervezését, legyártatását és szerszámgéphez illesztését; a megmunkáláshoz szükséges szerszámok és szerszámtartók kiválasztását és beszerzését, és a legtermelékenyebb technológia programozását; a betanítást; és a teljes folyamat dokumentálását.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem, keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségeink:

• Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 7.
• GPS: É 47° 30' 07,63" , K 19° 06' 59,11"
• Telefon: +36-1-467-63-00
• Fax: +36-1-467-63-09
• Mobil: +36-30-948-16-05
• E-mail: technologia@nct.hu

Felszerszámozás

Felszerszámozás:


Az NCT-nél lehetőség van az NCT vezérlésű szerszámgépeket komplett felszerszámozással megvásárolni. A felszerszámozás kiválasztásánál szívesen segítenek Önöknek az NCT technológus kollégái. A felszerszámozás tartalma lehet szerszám, szerszámtartó, munkadarab rögzítő egység, vagy minden más, ami a munkadarab legyártásához szükséges.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését kérem, keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségeink:

• Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 7.
• GPS: É 47° 30' 07,63" , K 19° 06' 59,11"
• Telefon: +36-1-467-63-00
• Fax: +36-1-467-63-09
• E-mail: nct@nct.hu

Letöltés

+
Cégünk, az NCT Zrt., széleskörű szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára, hogy támogatást és megoldásokat nyújtson az ipari automatizáció terén:
1.) Szerviz és vevőszolgálat: Az NCT gondoskodik a szervizelésről és a vevőszolgálatról, hogy ügyfelei mindig megbízható és hatékony támogatást kapjanak. Szakértői csapatunk segít az esetleges problémák diagnosztizálásában, javításában és az ügyfelek kérdéseinek megválaszolásában:
- NCT szerszámgépek és elektronika javítása, alkatrészellátása
- HEIDENHAIN mérőrendszerek és vezérlő komponensek javítása és beszerzése (hivatalos magyarországi szakszerviz és forgalmazó)
- HEIMATEC szerszámtartók beszerzése és szervizelése
- Szerszámgépek pontossági mérése, lineáris-, nemlineáris- és egyenességkompenzálása Renishaw XL-80 lézer interferméterrel
- Szerszámgépek statikus és dinamikus tesztelése RENISHAW QC-10 körteszterrel
- Szerszám behúzó erő ellenőrzés marógépeken, tokmányerő ellenőrzés esztergagépeken
- Főorsók, motorok rezgésdiagnosztikája
- Szerszámgépek megelőző, tervszerű karbantartása
- Gép áttelepítés, bontás, szervezés
2.) CNC gépfelújítás: Az NCT vállalja a CNC gépek teljes körű felújítását. Tapasztalt szakembereink a legmodernebb technikákkal és alkatrészekkel állítják helyre a gépek teljes funkcionalitását és pontosságát:
- Tetszőleges CNC vezérlő cseréje NCT-re, NCT vezérlők felújítása (UPDATE, UPGRADE)
- Szerszámgépek komplett villamos és mechanikai felújítása, korszerűsítése
- Ipari vezérlők cseréje, telepítése
- RS232/USB átalakító és FEW (integrált PC) kiépítése
- Páragyűjtő és hűtővízkezelő kiépítése
- Hűtő és klíma beszerelése a vezérlőszekrénybe
- Villamos szekrények aktív hűtésének pótlólagos kiépítése
- Szerszámgépek teljes felújítása (retrofit), mechanikusan és elektromosan egyaránt A CNC gépfelújítás által meghosszabbítható a gépek élettartama és növelhető a termelékenység.
3.) Forgácsológép áttelepítés: Az NCT több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik forgácsológépek áttelepítésével kapcsolatos feladatok megoldásában. Vállaljuk a gépek bontásától az új telepítési helyen történő üzembe-helyezésig történő folyamatának szervezését és lebonyolítását biztosítással. Az áttelepített gépnek nincs méret és távolság korláta. A szolgáltatás vállalásának minimális feltétele, hogy az újra üzembehelyezett gép már NCT vezérléssel legyen szerelve.
4.) CNC szerszámgép bérlés: Az NCT lehetőséget nyújt CNC szerszámgépek bérlésére (NCT FINANCE), amelyek ideiglenes vagy projekt alapú igényeket szolgálnak ki. Ez a rugalmas megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiváló minőségű gépeket használjanak a termeléshez anélkül, hogy hosszú távú beruházásra lenne szükségük. A bérleti időszak tizenkét hónaptól öt évig lehetséges.
5.) NCT vezérlésű gépek technologizálása: Cégünk magasan képzett szakembereinek köszönhetően az NCT-nél lehetőség van az NCT vezérlésű szerszámgépeket komplett technológizálással, készülékezéssel és felszerszámozással megvásárolni. Vállaljuk a termeléshez legmegfelelőbb szerszámgép kiválasztását; az előgyártmányt rögzítő készülék tervezését, legyártatását és szerszámgéphez illesztését; a megmunkáláshoz szükséges szerszámok és szerszámtartók kiválasztását és beszerzését, és a legtermelékenyebb technológia programozását; a betanítást; és a teljes folyamat dokumentálását.
6.) CNC gép vezérlés betanítás: A betanítás alapszolgáltatásként jár az NCT termékeihez. A betanítás időtartama alap esetben két nap, mely igény esetén tovább is bővíthető attól függően, hogy milyen a kezelő vagy technológus előképzettsége, vagy mekkora a feladat nagysága. A betanítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan kezeljék a gépeket és kiaknázzák a teljes potenciáljukat.
7.) NCT vezérlésű gépek felszerszámozása: Az NCT-nél lehetőség van az NCT vezérlésű szerszámgépeket komplett felszerszámozással megvásárolni. A felszerszámozás tartalma lehet szerszám, szerszámtartó, munkadarab rögzítő egység, vagy minden más, ami a munkadarab legyártásához szükséges.
8.) Pályázatírás: Az NCT szolgáltatásai közé tartozik a pályázatírás, ahol segítünk az ügyfeleinknek pályázatok előkészítésében az ipari automatizációs projektek finanszírozására. Tapasztalt szakemberek segítenek a pályázati dokumentáció elkészítésében és a támogatás megszerzésében.
9.) NCT szoftverek letöltése: Az NCT weboldalán elérhetőek különböző NCT szoftverek letöltési lehetőségei. Ezek a szoftverek segítenek a gépek vezérlésében, programozásában és a termelés optimalizálásában. Cégünk folyamatosan elérhetővé teszi a legújabb vezérlő szoftver verziókat, amelyek díjmentesen letölthetőek és telepíthetőek a meglévő NCT vezérlésekre.

Copyright © 2014-2024 NCT Zrt.